Manel Lluis
 

Paüls 1966.
Membre fundador de l'orquestra el Manolo començà els seus estudis musicals amb la bandurria i el saxo alt  a l'escola de música de  Paüls. A l'orquestra assumeix la responsabilitat de ser  el cantant i assisteix a classes  de cant i interpretació amb Josep Gonzalez, ha estat durant més de 20 anys la veu principal de l'orquestra. Fa tres temporades decideix  baixar de l'escenari i assumir el repte de fer sonar  l'orquestra.
Com això de tocar no es pot  deixar,  toca el saxo a la Banda Municipal de Música de Paüls.

 
Tonyo Pegueroles
 
Aldover 1978
Comença en el món de les orquestres com a montador als 16 anys i per casualitats el tècnic de llums de l'orquestra, que el va veure debutar, va tenir que marxar.  Va ser aquí quan es va fascinar per una taula plena de botons que movia totes les llums de l'escenari. Autodidacta en un principi, assisteix a classes de perfecionament i seminaris  per formar-se en el món de la il·luminació en directe,teatre i broadcast.
Durant aquests 19 de carrera professional s'ha dedicat a recorre bona part de la geografia nacional fent bolos amb artistes de primer nivell com José el Francès, Manu Guix i orquestres com Volcán, Musicalia i  Janio Martí.
Al 2007 entra a formar part de l'orquestra i assumeix la gestió de posada en escena i manteniment del material,  feina que compagina amb la direcció de "Mundoluz" empresa dedicada al servei,assessorament i venta de material del món de l'espectacle.
 

Aquest lloc web utilitza cookies per millorar l'expreriència d'usuari. Si contínua navegant considerem que accepta el seu ús.